Sos de mere cu hrean

de Oana in Pt. carne, 28 Feb 2011 | 16477 vizualizari

 

O minunatie de arome care merge perfect cu rasolul de vita si legume.

 

INGREDIENTE

  • 2 mere galbene
  • 2 linguri cu hrean ras in otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de mere cu hrean:

Merele se curata, se scot cotoarele si se taie cubulete. Se acopera cu apa si se fierb pana se inmoaie. Se scurg si se lasa la racit. Eu am hrean ras in borcan in frigider, preparat cu otet, sare si miere, asa ca n-a mai fost nevoie sa adaug alt condiment. Merele racite se paseaza cu doua linguri de hrean ras cu ajutorul blenderului vertical.

Se serveste cu rasol de vita, cum ar zice vienezii tafelspitz :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de mere cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MVMih 1

06.04.2011, 10:44

Buun tare bun. Daca ar fi bun as punea hrean si la prajituri.

Lau 1

06.04.2011, 10:51

adry88 1

13.05.2011, 21:02

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa